Prezentele conditii generale sunt in conformitate cu cerintele legii pentru protectia consumatorilor (LPC) , precum si cu alte acte normative aflate in vigoare.

SC VIVO COLLECTION CONFECTII S.R.L este firma care administreaza domeniul Vivo-Collection.ro

SC.VIVO COLLECTION CONFECTII S.R.L este o societate organizata conform legii romane, cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Str. Ronda, Nr 18, avand Codul Unic de Inregistrare 5719652, inregistrata la Oficiul National Al Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti cu Nr J40/8585/05.05.1994, telefon 021.323.25.33.

  • Magazin online -website destinat vanzarii unor produse
  • Produse- orice articol mentionat in comanda, ce urmeaza a fi furnizat, de catre Vivo Collection, clientului ca urmare a plasarii comenzii
  • Client-persoana fizica/ juridica care isi creeaza un cont in site si efectueaza o comanda
  • Comanda – document electronic prin care clientul isi transmite intentia de a achizitiona unul sau mai multe articole de pe site.
  • Curier – modalitatea de livrare a produselor achizitionate de pe site
  • Ramburs- sistem de expediere a unui sau mai multe produse conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea produselor si a taxei de transport.
  • Taxa de transport- suma achitata de client pentru livrarea unui colet
  • Retur- serviciu valabil zece zile de la achizitionarea produsului.Odata cu returnarea articolului clientul primeste contravaloarea lui (taxa de transport pentru retur fiind suportata de client.
  • Confectii la comanda – produse de pe site realizate in functie de cererea clientului (marimi/ culori diferite de cele disponibile  pentru articolul selectat), pretul fiind cu 20% mai mare decat cel afisat pe site. Confectiile pe comanda nu se pot returna.

​Prin lansarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vivo Collection isi deruleaza operatiunile pe site.

Notificarea primita de catre client, imediat dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta confirmarea comenzii, aceasta notificare se face electronic (e-mail).

Clientul poate efectua comenzi pe site prin adaugarea produsului/ produselor in cosul de cumparaturi. Produsul fiind disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta.

Toate preturile aferente articolelor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Conform cerintelor  LEGII NR. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date , modificata si completata , Vivo Collection are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii/ clientii sai.

Prin inscrierea pe site/ efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere , utilizatorii/ clientii declara ca sunt de acord ca datele lor personale sa fie incluse in baza de date.