Informatii despre comanda, plata, livrare si retur.

Cum cumpar ?

  • direct din magazinul nostru din str.Popa Nan nr.82 (detalii la contact)
  • comanda prin e-mail office@vivo-collection.ro
  • comanda prin telefon 021/323.25.33 sau 0727.30.40.50
  • prin comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului ‘comanda’  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Date: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul “In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii de catre Vivo Collection, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii “Comanda confirmata”.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.
Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Cum platesc?

  • numerar la achizitionarea direct din magazinul nostru
  • la livrare direct agentului firmei de curierat

Livrarea
Livrarea se efectueaza prin firma de curierat GLS. Pentru localitatile aflate in aria de acoperire a retelei taxa pe colet este de 15 lei. In cazul in care va aflati in afara ariei tariful va fi diferit, in functie de numarul de kilometri suplimentari.

Retur

Produsele se pot returna in termen de 10 zile lucratoare, urmand sa primiti contravaloarea (mai  putin 15 ron cheltuieli transport) prin mandat postal.

Produsele se pot schimba achitand 15 ron direct la curier in momentul schimbului.